Куточок споживача

Замість масла - спред: експерт назвав трьох виробників фальсифікату

— 28 грудня 2019 —

ПАТ «Новокаховський завод плавлених сирів», ТОВ «Богодухівський молзавод» та дочірнє підприємство “Радомілк» випускають недоброякісну молочну продукцію.


Як вибрати червону ікру

— 28 грудня 2019 —

Згідно з результатами дослідження Inmind 2018-го року, в 34% опитаних ікра викликає асоціацію зі святом, а 47% споживачів України віддають перевагу лососевій ікрі іншим її видам, повідомляють «Весті». Саме напередодні Нового року, інтерес до червоної ікри різко зростає, для шахраїв – чудесний час «штовхнути» сурогат. Щоб не купити фальсифікат за ціною вишуканого делікатесу, потрібно знати, як відрізнити підроблену ікру від натуральної.


Не буде зайвим нагадати: як вибирати ялинку

— 13 грудня 2019 —

До нового року в продажу з’являються, крім сосен ще і ялини; сосни більш пухнаті й краще зберігають у будинку свою форму й красу, але в ялини більш яскравий запах, до того, що ж благотворно впливає на організм.


Вибираємо дитяче автокрісло правильно

— 30 листопада 2019 —

Згідно з текстом закону про введення штрафів за перевезення дітей без автокрісла, перший штраф за порушення правил перевезення дітей буде становити 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 510 гривень. Якщо порушення повториться протягом року, то штраф збільшиться до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 850 гривень.


Як купувати продукти без пакетів - три відмінні альтернативи

— 22 листопада 2019 —

За один похід у супермаркет середньостатистична родина приносить додому близько 15 пакетів.


Наука вишивки: з чого почати знайомство

— 8 жовтня 2019 —

У стрімкий час технологій, нескінченної інформації та нових подій так і хочеться сказати словами класика: «Зупинись, мить, ти чудова». Але як сучасній людині це зробити?


Шопінг за правилами

— 19 вересня 2019 —

Про права покупців у питаннях та відповідях.


«Коси, коса»: увазі українців представлена п'ятірка кращих виробників мотокіс

— 6 серпня 2019 —

Мотокоси, садові тримери, циркулярні пилки, газонокосарки та кущорізи викликають живий інтерес у домашніх майстрів на всі руки зовсім недаремно, адже сезонна робота на присадибній ділянці без усіх цих інструментів просто неможлива.


Вибір стильних чоловіків: чоловічий клатч

— 31 липня 2019 —

Про модні тенденції розповідає Олексій Мельниченко, дизайнер і директор сайту lim.ua.


Чим можна заразитися при купанні у водоймах

— 4 липня 2019 —

У міру того, як літня спека набирає оберти, люди прагнуть до пляжів, берегів озер і річок — загоряти й купатися. Однак крім задоволення, купання у водоймах, особливо там, де не проводиться їхнє очищення, здатне принести цілий букет проблем.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс