Готуємося до Нового року

28 листопада 2012

На жаль, більшість з нас відкладає приготування до Нового року на останній тиждень. У результаті, багато чого із запланованого не встигаємо зробити або робимо не так, як хотілося б. Звичайно ж, це, у деякому ступені, псує свято. Який з цього висновок? Відповідь проста - заздалегідь готуватися до зустрічі Нового року, бажано за місяць. Почнемо? 

Ділимо нашу роботу на чотири етапи, тобто, на чотири тижні. Протягом першого - позбуваємося від зайвого мотлоху. Заодно розкладаємо перебрані речі по місцях.

У другу семиденку - велике прання. Прасуємо та акуратно складаємо білизну, скатертини, розвішуємо фіранки.

Чимала частина роботи вже пророблена, приступаємо до третього етапу - генерального прибирання. Миємо дзеркала, люстри, посуд; протираємо двері та книжкові полички; чистимо килими; пилососимо м'які та поліруємо дерев'яні меблі; чистимо до блиску кахель і сантехніку; миємо плиту, холодильник і мікрохвильовку. Не забудьте протерти або вимити батареї та підвіконня. Все повинно сяяти!

І останній етап - ми прикрашаємо будинок. А головна прикраса - це ялинка! Значить час подумати про покупку зеленої красуні. Разом з тим, починаємо прикрашати житло. Тут не тільки ваш смак важливий, але необхідно врахувати, що сподобається Чорній водяній Змії. Адже за східним календарем 2013-й - це її рік. Майте на увазі - вона дуже мудра та вимоглива. Як же і чим їй догодити?

З огляду на те, що Змія віддає перевагу чорному, синьому (блакитному) і зеленому кольорам, саме у цій колірній гамі астрологи рекомендують прикрашати ялинку та весь будинок. Похмуро? Розвісьте іграшки та інші прикраси золотавого, сріблистого і металевого відтінку - кулі у сріблистому напилюванні, цікаві псевдометалеві фігурки, ялинкову мішуру та “дощик” кольору “металік”. Це теж їй сподобається - вона любить блискуче. Відчувши, що її у цьому будинку чекають, Змія щедро винагородить господарів шквалом успіхів у наступаючому році.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 5912 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс