М'ясо з яблуками

14 листопада 2012

Корейка свиняча - 2 скиби, яблуко велике та соковите - 1 шт., 1 цибулина, 1 ч. л. гірчиці, чебрець, суміш білого, червоного та чорного перцю, пастернаку, сушеного часнику і паприки, сіль.

Для маринаду: 2 ст. л. маслинової олії, 80 мл білого бальзамічного оцту, 2 зубочки часнику, 2 ч. л. чебрецю.

Першою справою потрібно підготувати м'ясо. Для цього кожну скибу потрібно розрізати уздовж у вигляді кишеньки, але не до кінця. Якщо корейка на ребрі - дорізаємо до кісточки.

Тепер приготувати маринад. У миску влити 2 столові ложки маслинової олії, додати до неї 2 чайні ложки чебрецю, 1-2 чайні ложки суміші для м'яса, видавити 2 зубочки часнику, додати 80 мл бальзамічного оцту і добре перемішати.

М'ясо потрібно натерти маринадом як зовні, так і всередині - в «кишенці». Усередині це робити акуратно, щоб випадково не розділити шматки навпіл. Після цього укласти корейку в миску з маринадом і залишити на 1 годину при кімнатній температурі.

Цибулю порізати півкільцями, трохи обсмажити в маслиновій олії, потім поперчити і посолити, додати чайну ложку гірчиці та чебрець на кінчику ножа, і добре перемішати. Продовжувати пасерувати ще протягом 1 хвилини.

Потім отриману ароматно-гірчичну цибулю укласти всередину кишеньок нашого м'яса. Краї зшити дерев'яними зубочистками.

На сковороді розігріти рослинну або маслинову олію майже до кипіння і лише потім викласти нашпиговані скиби. Корейку обсмажити на сильному вогні в киплячій олії.

Разом з м'ясом або після в киплячій олії спасерувати порізані кільцями яблука. Час пасерування -15-20 секунд з кожного боку. Для подачі на стіл викласти на блюдо підсмажені скиби м'яса, навколо покласти шиплячі соковиті яблука.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 5875 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Кулінарія»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс