Інтер'єр передпокою: прості поради

9 січня 2013

Найщасливіші люди ті, які з жалем залишають свій будинок і радісно в нього повертаються. Заставою цьому щастю буде добре обладнаний передпокій.

Розстаючись із будинком і повертаючись у нього, ніяк не минути приміщення, що не у всіх країнах і є, але в наших погодних умовах з розмаїтістю брудного взуття та мокрого одягу воно необхідне! І щоб холодний вітер не відразу проникав у спальню, вітальню та кухню, а залишався саме у передпокою. Хоча, саме слово «передпокій» викликає асоціації з амбіційною дівчиною з «пристойної родини, у якій все, як у людей». Але ж так не хочеться «як у людей»! Як же зробити свій коридор незвичайним і затишним?

Перш ніж ми захочемо робити ремонт у передпокої, треба вималювати у своїй голові кінцевий результат і зрозуміти, як він співвідноситься з яким-небудь обраним стилем. Хоча, найчастіше виникає перша думка «потрібна шафа і побільше». Необхідна так само калошниця. Ще пуф, крісло, лава - усе через «або».

1. Шафу краще вибрати з дзеркальними стулками - вона не буде «з’їдати» простір. Але в шафу мокре пальто не повісиш, тому необхідно мати відкриту вішалку, наприклад, на одній нозі.

2. Плитка біля порога - правильний вибір для передпокою. Непогано зробити її з підігрівом, що буде актуально в холодну пору року і допоможе швидше висушити мокре взуття.

3. Поліпшується настрій і від світла, що прикрашає приміщення краще будь-яких меблів. Варто уникати крапкових світильників, вони не додадуть затишку. Нехай буде люстра, але вона не повинна бути самотньою: камерні підсвічування, плафонне освітлення, балки, що світяться, торшер - все це створить єдину світлову картину.

4. Шпалери можна поклеїти досить темні або, навпаки, кольорові - ті, які для кімнати здаються занадто насиченими.

5. Глянсова натяжна стеля - оптимальне рішення для передпокою. Вона візуально збільшує висоту, створює деякий ефект відбиття.

6. В інтер'єрі передпокою можна сміливо використовувати такі елементи як арки, колони та полички над ними, прикрашені вазами, квітами, іншими предметами декору.

І найголовніше! Навіть у крихітному приміщенні можна відтворити атмосферу будь-якого століття та стилю.

Для того, щоб зробити правильний вибір - ознайомтеся з історією мистецтва, щоб краще сформулювати свої потреби, а вже потім передивляйтеся модні журнали.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6929 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс