Передсвятковий клопіт. Скидаємо «стару шкіру» і готуємо новорічне вбрання

19 грудня 2012

Незабаром вступить у свої права 2013 рік під покровительством Чорної водяної Змії. І в ці дні одна з найважливіших проблем для  жінок, у  чому зустрічати Новий рік.

Звісно ж, у кожної з нас свій смак, але при цьому ми повинні врахувати, що до вподоби «правительці» цього року - Чорній водяній Змії.

А любить вона елегантні вбрання з шовку, атласу, шифону, всіх відтінків води: світло-блакитного, блакитного, морської хвилі, синього і аж до чорного. Втім, змії бувають також зеленого, жовтого, червоного і сріблистого кольору, тому ви можете вибрати і такі кольори, крім однотонного білого.

Що стосується фасону, то Змія є прихильницею класичного стилю, а значить жінка може блиснути на новорічній вечірці новою вечірньою сукнею класичного покрою.

Однак не варто забувати, що Новий рік веселе свято, що допускає всілякі експерименти з новорічним вбранням. Жінки будуть чарівними також у зовсім гладенькому убранні, що обтягує, яке нагадує зміїну, візерункову шкіру. І ще враховуємо: змія тонка, гнучка, плавна і граціозна у рухах. А тому всім, хто має струнку фігуру, є сенс усіляко підкреслювати її достоїнства, одягнувши сукню, що обтягує, або спідницю та туфлі на високих підборах. Однак при цьому не варто затягувати себе в корсет. Тканина одягу повинна бути м'якою, блискучою, переливчастою на світлі.

Для дівчат краще вбрання для новорічної вечірки - сукня-олівець довжиною до колін, без рукавів, з гладкого атласу або із тканини, що імітує шкіру змії. Можна також зупинити свій вибір на спідниці оригінального крою. Для молодіжного дискотечного варіанта підійде одяг, взуття і пояси з металевими заклепками. Одяг і аксесуари можуть бути і зі шкіри, але тільки не зміїної. Доречними при зустрічі року Змії будуть також куртки та кофточки з капюшонами.

Не варто шкодувати новорічних блискіток у зачісках, макіяжі, манікюрі. Прикраси повинні включати дорогоцінні і напівкоштовні камені. Дуже навіть до речі будуть кольє, браслети або колечка у вигляді змії.

А чоловіки, не особливо мудруючи, можуть зустріти Новий рік у традиційному елегантному темному костюмі та при краватці.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 5504 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс