Як зустрічати Новий рік - 2013

26 грудня 2012

2013 рік пройде під покровительством чорної водяної Змії. Люди завжди остерігалися змій, але в той же час відчували до них глибоку повагу, змії символізували зміни та мудрість.

ЧИМ ПІДДОБРИТИ ЧОРНУ ВОДЯНУ ЗМІЮ?

Чорна водяна Змія, відповідно до східних традицій, багато чим відрізняється від інших Змій, наприклад, вогненних або металевих. Господарка цього року є найбільш таємничою, оскільки живе тільки в глибинах, віддаючи перевагу тиші та спокою. Даний символ є неспішним і розважливим, Змія вкладає особливе глибоке значення у кожну свою дію.

Це значить, що готуватися до зустрічі наступного Нового року необхідно спокійно і розважливо, уважно проаналізувавши власні помилки та неприємності року, що минає, і подумки «скинувши» з себе всі негативні емоції, немов зміїну луску. Кожна Змія любить справжню розкіш, багатство і витончену красу. Крім того, вона є великим гурманом. Тому, займаючись підготовкою до довгоочікуваного свята, робіть основний упор на вишуканість страв і обстановки.

ДЕ ЗУСТРІТИ НОВИЙ РІК?

Не можна забувати про те, що будь-яка Змія не любить шуму, а значить зустрічати Новий, 2013 рік у галасливому нічному клубі або у великому ресторані вона навряд чи захоче.

Оптимальним варіантом стане домашнє свято в колі дружної та веселої родини, у невеликій компанії приятелів або колег. Відмінним місцем для зустрічі Нового року стане затишний будиночок за містом, наприклад, дача або база відпочинку, що сховалася в спокої та величі дрімаючих під снігом дерев.

ЯК ПРИКРАСИТИ БУДИНОК НА НОВИЙ РІК?

Прикрашати власну домівку до довгоочікуваного свята необхідно заздалегідь, щоб напередодні торжества було якнайменше суєти, розмов і біганини - господарка року цього не любить. У будинку повинні бути фігурки Змії, різноманітна блискуча мішура, що нагадує переливчасту зміїну шкіру, гарні й оригінальні календарі та картинки, пов'язані зі зміїною тематикою. Саме ці дріб'язки піддобрять господарку 2013 року.

Розставте ароматичні свічі з квітковими та деревними нотками, різноманітні аромалампи.

Стіл оформіть скатертиною, серветками й посудом морських відтінків. Це можуть бути зелені або блакитні кольори. Оригінально й ефектно будуть виглядати на столі вкраплення жовтого і яскраво-коричневого кольору, які нагадають гру шкіри пітона на сонці.

ЩО ПРИГОТУВАТИ НА НОВИЙ РІК?

Святковий стіл обов'язково повинен бути багатим і невегетаріанським. Змія дуже любить м'ясо або рибу. Особливо актуальною стане присутність страв із кролика, поза залежністю від способу готування. Риба повинна бути заливною або охолодженою.

Не забувайте, що будь-яка змія любить зелень, у якій вона й живе, а значить, забезпечте на своєму столі достаток легких салатів з креветками, мідіями та іншими морепродуктами.

Порадують господарку 2013 року й страви з птаха: індички, курочки, перепела. Приготуйте яйця у різних варіантах - з ікрою або сьомгою, фаршировані, під соусом або заливні.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 5603 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс