Сім правил для жінок, яким за тридцять

27 березня 2013

Коли вам за тридцять, можна сказати, що життя дивовижне та прекрасне. Власне таким воно і є. Тільки те, що ще вчора давалося вам у вигляді бонусу, сьогодні доводиться добувати важкою працею. Пройшли ті часи, коли очі горіли від надлишку молодості, а шкіра сама по собі світилася.

ПЕРШЕ ПРАВИЛО - ПІЛІНГ

Для шкіри рук, тіла, обличчя. Після 30 років сповільнюється природне відновлення клітин шкіри й потрібно підтримувати їх в активному стані.

ДРУГЕ ПРАВИЛО - РУХ ЦЕ ЖИТТЯ

Рух є важливою дією всього життя. Тому тренуємося, рухаємося, піднімаємо важкості в спортивному залі під спостереженням тренера.

ТРЕТЄ ПРАВИЛО - ВОДА

Проста вода допомагає зберегти шкіру свіжою і пружною. На день потрібно випивати не менше 2 літрів питної води, кава та чай не рахуються.

ЧЕТВЕРТЕ ПРАВИЛО - НЕ КУРИТИ

Кидайте цю дурну звичку курити, вистачить, побалувалися, показали підліткову неслухняність, досить. Як би ви не любили сигарету, вона дарує вашій шкірі токсини й отрути, але ж шкіра має потребу у вітамінах і кисні. Почуваєте різницю?

П'ЯТЕ ПРАВИЛО - ЗАЙМІТЬСЯ КОСМЕТИЧКОЮ

Вже давно пройшов час довгограючих і дешевих косметичних засобів. Тепер потрібно стежити за тим, які строки придатності у косметики, вони можуть бути від півроку до півтора року. Стежте за тим, щоб спонжі були чистими, а якість косметичних засобів була фірмовою.

ШОСТЕ ПРАВИЛО – НЕ ПЕРЕБОРЩУЙТЕ

Почекайте із сильнодіючими препаратами та кремами, років так двадцять.

СЬОМЕ ПРАВИЛО - ЗАСМАГА ВАМ НЕ ЙДЕ

Це не ваш вибір - облуплений ніс і шоколадна засмага. Від сонця ваша шкіра старіє, бережіть її змолоду. Тінь від розкішного капелюха на обличчі, пляжний відпочинок у шезлонгу під розкидистою пальмою, елегантна блідість.

Молодість - це те, наскільки жінка гарна в очах оточуючих і як вона виглядає.

Молодість зовнішня - підтягнутість тіла, відсутність зморшок, тонус шкіри і так далі.

Тому більшість жінок підбирає косметичні засоби, відвідує салони, де роблять пілінг, масаж і навіть виконують підтяжки.

Прекрасна половина України, Росії та країн СНД зараз віддає перевагу делікатній косметиці, довіряючи їй свою красу й молодість.

У Європі мислять по-іншому. Розуми німкень і француженок набагато більше займають питання здорового харчування й активного способу життя, ніж вибір косметичних засобів. Молодість для західних жінок - це достатня фізична сила, енергійність, гарне самопочуття, які дозволяють жити повноцінним життям, домагатися успіхів на роботі, ходити на лижах у гори, спілкуватися з друзями. Правила молодості вимагають сполучати турботи про красу внутрішню і зовнішню. Від старості не втекти, але хто не мріє хоч ненадовго її відсунути? І в першу чергу це стосується жінок. Для них головна зброя - краса й молодість.

ЗОЛОТІ ​ПРАВИЛА МОЛОДОСТІ

ЧИСТОТА ТІЛЕСНА Й ДУХОВНА

Науково доведено, що негатив у вигляді лементів, слів, думок роблять жінку в очах оточуючих непривабливою і прискорюють процеси старіння. Невдоволення, буркотливість, злість руйнують нашу красу, ауру. Медицина довела, що організм, який періодично очищується від шлаків, оновлюється й функціонує з новою силою. Результатом очищення організму є: поліпшення стану шкіри, нігтів, волосся, відсутність висячого животика.

ФІЗИЧНА АКТИВНІСТЬ

Рух рятує від фізичного й морального застою. Для краси та здоров'я не обов'язково займатися фітнесом у спортивному залі, це може бути просто активний відпочинок на вихідних, щоденна ходьба або регулярний секс. Якщо протягом півроку щодня знаходити час на секс, то організм може омолодитися на 7 років. Зовні жінка буде виглядати молодше реального віку.

ВАГА В МЕЖАХ НОРМИ

Для організму зміна ваги - серйозний стрес. При зміні ваги шкіра або стискається, або розтягується. Тому важливо щоб вага була на постійному рівні. У цьому випадку можна зберегти здоров'я та шкіру. Адже тридцять років - це все-таки ще молодість.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6742 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Краса та здоров'я»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс