Як повернутися до життя після свят

2 січня 2013

Підходить до фіналу новорічний бум. Настав час повертатися в жорстоку реальність. І тішити себе думкою, що до виходу на своє робоче місце, «до верстата», залишилося ще кілька днів. Дід Мороз повернувся на Північний полюс, новорічна ялинка обсипається, а холодильник порожній. Все це говорить про те, що настав час зав'язувати з бурхливими вихідними. І готовити себе до повернення свого організму, що потовстішав і утомився, до звичайного режиму дня!

Отже, деякі поради лікарів, психологів і «бувалих» про те, як вийти з довгого святкового «застою» і довести, що життя після свят існує!

ПОРАДА № 1: ЇЖТЕ ВІТАМІН С

Довгі та бурхливі вихідні можна порівняти з гарним отруєнням. Концентрація кулінарних страв і різних напоїв у вашому організмі досягла критичної межі. Порада від лікарів - позбутися від такого отруєння можна великою кількістю вітаміну С. Він виводить залишки міцних напоїв з вашого організму, знімає наслідки бурхливих ночей і тонізує. Взявши в магазині кілограм лимонів, апельсинів, в аптеці - аскорбінку, ідемо додому лікуватися.

ПОРАДА № 2: БІЛЬШЕ ПОЗИТИВУ

Хоча позитиву ще хоч відбавляй, потрібно придумати чіткий шлях, яким варто пройти та набратися гарних емоцій. Виключивши всі злачні місця: магазини, друзів, кафе та ресторани. Вибираємо - ковзанку, кінотеатр із прем'єрою, басейн. А ще краще що-небудь зовсім екстремальне - наприклад, купання в ополонці або що-небудь ще більш неординарне, отут вже на ваш смак.

ПОРАДА № 3: НАВКОЛО ПОВИНЕН БУТИ ПОРЯДОК!

Порядок навколо вас допоможе навести порядок і в голові та настроїтися на потрібний «робочий» лад. Відмінна порада! Але після декількох бурхливих днів зловживання обмеженнями Мінздраву зробити це не так вже і просто. Квартира схожа на помешкання «біженців» зі східних країн. У дзеркалі - незнайома людина вимагає продовжувати веселощі. З цим потрібно боротися!

ПОРАДА № 4: БУДУЄМО ПЛАНИ НА ВІДПУСТКУ

Психологи радять після важких вихідних будувати плани на наступну відпустку, щоб життя після новорічних канікул здалося вам більш перспективним.

ПОРАДА № 5: КИДАЄМОСЯ НА АМБРАЗУРУ

Найважча порада від «бувалого». У перший же день виходу на роботу - кидаємося на амбразуру, завалюємо себе справами і стаємо працелюбом. Велика кількість справ і турбот відволіче вас повністю від бурхливих вихідних. Працюйте, поки всі відпочивають. Через два дні бездорожнього працелюбства втома, як після місяця. Зате мрію про море вдасться здій-снити у два рази швидше. І це допомагає жити далі.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6258 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Краса та здоров'я»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс