Аромат вашого дому: приємні запахи в будинку

14 листопада 2012

Будинок стане затишнішим завдяки приємним запахам. Але іноді недостатньо прибратися та провітрити приміщення. Як зробити так, щоб аромати наповнювали кожний куточок вашого дому?

ПРИЄМНИЙ ЗАПАХ У КІМНАТАХ

Запаліть у спальні або вітальні ароматизовану свічу, і вся кімната наповниться делікатним ароматом. Якщо віддаєте перевагу більш інтенсивним запахам, використовуйте електричний освіжувач (увімкніть його в розетку). Можете в кімнаті поставити живі квіти (фрезії, запашний горошок).

ПРИЄМНИЙ ЗАПАХ НА КУХНІ

Там, де ви готуєте їжу, не слід використовувати хімічні освіжувачі. На кухні краще поставити кілька горщиків з ароматними травами: м'ятою, базиліком, розмарином або чебрецем. Ці спеції не тільки приємно пахнуть, але і пригодяться для готування улюблених страв!

ПРИЄМНИЙ ЗАПАХ У ВАННІЙ

Тут придадуться два різновиди освіжувачів повітря. Ті, що постійно пахнуть (наприклад, желеподібні) або спреї, які можна використовувати за необхідністю (наприклад, міні-спрей у вигляді витонченої раковини, котру легко закріпити на стіні у ванній кімнаті).

ПРИЄМНИЙ ЗАПАХ У ПЕРЕДПОКОЇ

У передпокої придасться автоматичний освіжувач повітря. Цей пристрій сам включається та протягом дня ароматизує приміщення.

У шафі використовуйте ароматні саше, які, крім іншого, запобігають появі молі.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6557 Подобається: 1 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс