Насіння льону вилікує серце та шлунок

20 березня 2013

Насіння льону - найбагатше природне джерело з унікальними діючими речовинами. 

Прийом насіння льону здатний допомогти впоратися з серцево-судинними захворюваннями, хворобами шлунково-кишкового тракту. Воно володіє легким проносним ефектом.

ЛІКУВАННЯ СЕРЦЕВО-СУДИННИХ ЗАХВОРЮВАНЬ

Холестерин, а особливо його високий вміст у крові, здатний викликати появу бляшок, які закупорюють судини. Коронарні артерії, що живлять мозок, не пропускають через ці бляшки достатньої кількості крові. Клітини мозку зазнають кисневе голодування і навіть можуть відмирати. Паралічі, атеросклероз і серцеві напади є наслідком цих причин. Насіння льону знижує ризик утворення тромбів в органах легенів, серця, мозку. Цілюще насіння льону здатне знизити тиск і усунути ймовірність серцево-судинних хвороб.

Для лікування та у профілактичних цілях помолоти в кавомолці 2 ст. л. насіння льону і залити 1 склянкою окропу. Нехай настоїться близько 10 хвилин. Приймати необхідно всередину.

ЛІКУВАННЯ ЗАХВОРЮВАНЬ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ

Клітковина, що міститься в насіннях льону здатна стимулювати шлунково-кишковий тракт. При гастритах, виразкових хворобах насіння льону діє як протизапальний, зм'якшуючий засіб з обволікаючим ефектом. Так само лляне насіння використовується при отруєннях і запорах.

Для лікування та профілактики ШКТ взяти 2 ст. л. насіння льону і залити 1 склянкою окропу. Нехай настоїться 10 хвилин. Настій приймати по півсклянки перед їжею.

Насіння льону використовують також у косметології. З нього роблять маски для обличчя, волосся.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 11111 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Схожі статті

Також у розділі «Народна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс