Лікуємо печінку народними засобами

13 березня 2013

Наші предки вважали печінку не тільки головним органом, але й вмістищем душі. Не лукавлячи можна сказати, що здорова печінка - здоровий організм. А якщо ні? Допоможе народна медицина. 

МАСЛЯНІ КОМПРЕСИ ТА ПРОГРІВАННЯ ПЕЧІНКИ

Прогрівання печінки є дуже ефективним, адже за годину зігрівається близько 100 л крові. Підвищивши температуру крові на 1 градус, її здатність убивати мікроби збільшиться в 10 разів.

Ще корисні масляні компреси. 100 мл підігрітої касторової (або іншої рослинної) олії нанести на тканину, прикласти до правого боку, укутавши плівкою та вовняною хусткою на 2 години, краще з 9 до 11 вечора. Без консультації лікаря печінку гріти не можна.

РАСТОРОПША І КАЛГАН ПРИ ЦИРОЗІ ПЕЧІНКИ

По 1/2 чайної ложки расторопші пити 4 рази на день, запиваючи теплою водою, 1 місяць. 14 днів перерва і спочатку.

30 г здрібнених коренів калгану настояти на 0,5 л горілки 21 день у темному місці, час від часу збовтуючи. Процідити. По 30 крапель, розведених водою, пити за 20 хвилин до їжі 3 рази на день.

ГЕПАТОЗ ПЕЧІНКИ

Мед настоюють у гарбузі 14 днів у темному місці. По 1 ст. л. меду пити 3 рази на день. Зберігати в холодильнику. Гарна також суміш з 0,5 склянки морквяного соку і 0,5 склянки молока вранці натще протягом місяця.

ЛІКУВАННЯ ГЕМАНГТОМИ

Взяти по 100 г трави деревію, плодів шипшини, соснових бруньок, 200 г гриба губки, 5 г полину гіркого і, заливши 3 л води, 2 години кип'ятити на малому вогні. На добу вкутати. Додати 500 г меду, 250 мл коньяку і 200 мл соку алое, настояти 4 години. Пити за 2 години до їжі по 1 ч. л. 6 днів. З 7 дня - по 1 ст. л. за годину до їжі 3 рази на день 2-3 місяці.

Народні засоби будуть ефективнішими, якщо дотримуватися дієти та відмовитися від шкідливих звичок.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 8042 Подобається: 0 | Не подобається: 1  

Також у розділі «Народна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс