«Вітаміни для хворих діабетом» допомагають протистояти недузі

12 червня 2013

Так вважають фахівці Інституту ендокринології й обміну речовин ім. В.П. Комісаренко НАМН України, які широко застосовують цей вітамінно-мінеральний комплекс у своїй практиці.

На жаль, серед населення існує думка, що надходження достатньої кількості вітамінів забезпечують продукти звичайного раціону. Однак відомо, що навіть збалансоване харчування є дефіцитним за основними вітамінами на 20-30 відсотків. Значить більшість діабетиків зазнавали недолік найважливіших вітамінів і мінеральних речовин ще до початку захворювання.

Ученими також встановлено: при цукровому діабеті в організмі розвивається недолік вітамінів і мінеральних речовин, обумовлений обмеженням раціону, порушенням обмінних процесів і зниженням засвоєння корисних речовин. Ось чому зростає потреба організму в мікронутрієнтах, у першу чергу, у вітамінах-антиоксидантах (А, Е, С) і всіх вітамінах групи В. 

У дефіциті у страждаючих діабетом і мікроелементи цинку й хрому, що необхідні для утворення активної форми інсуліну. Ось чому при цьому захворюванні потрібно приймати вітаміни та мінерали постійно цілий рік.

На думку українських експертів-ендокринологів, біологічно активна харчова добавка «Вітаміни для хворих діабетом» забезпечує надходження достатньої кількості вітамінів, і сприяє успішному лікуванню, запобігаючи розвитку ускладнень.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6233 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Традиційна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс