Дип з печеного перцю і волоських горіхів

12 вересня 2012

3 червоних солодких перці, 4 ст. л. панірувальних сухарів гарної якості, 1 зубочок часнику, 120 г волоських горіхів, 3/4 ч. л. меленої зіри, 1,5 ч. л. меленої солодкої паприки, 1 ст. л. бальзамічного оцту, 2 ст. л. лимонного соку, 2 ч. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком.

Розігріваємо духовку до 200 градусів. Перець кладемо на решітку, знизу розташовуємо форму для запікання. Ставимо перець в духовку і запікаємо до чорних підпалин, близько 25-30 хвилин.

Виймаємо перець з духовки і кладемо у щільний поліетиленовий пакет або в контейнер, що щільно закривається. Закриваємо і залишаємо на 10 хвилин. Виймаємо, знімаємо шкірку, вибираємо насіння. Нарізаємо невеликими шматками.

Частину горіхів відкладаємо для подачі. Інші кладемо в чашу блендера і перемелюємо.

Додаємо печений перець, панірувальні сухарі, часник, спеції, оцет, лимонний сік і маслинову олію. Подрібнюємо до однорідності. Солимо і перчимо за смаком.

Перекладаємо дип у миску, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник як мінімум на годину. Перед подачею посипаємо відкладеними шматочками волоських горіхів.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 5407 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Кулінарія»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс