Як вибирати «свою» сорочку?

18 жовтня 2012

Сорочка є незамінним предметом в арсеналі чоловічого гардероба. Це не залежить від зовнішнього вигляду, характеру, роду занять і схильностей її власника.

Із представленого сьогодні асортименту сорочок, можна вибрати річ на будь-який смак і колір. Це може бути стандартна класична модель, що ніколи не виходить з моди, або сучасна сорочка, що сшита за останнім писком моди. Але при виборі будь-якої сорочки, варто уважно ставитися до деяких важливих моментів і тоді нова покупка надовго залишиться елітним гостем вашого гардероба.

Отже, приступимося. Найперше, на що варто звернути увагу – це матеріал, з якого зшита сорочка. В основному гарні сорочки виготовляють із бавовни. Вибирайте завжди речі з натуральних тканин, тому що у синтетиці ви будете відчувати дискомфорт. Синтетичні речі не призначені для повсякденного життя, у них швидше втомлюєшся, тому що тіло менше дихає. Також, буде правильним подивитися, чи добре виглядає прострочка на сорочці. Чим частіший стібок, тим якіснішою є робота. Ґудзики повинні бути щільно пришитими. Не соромтеся перевіряти, - це краще, ніж потім ходити і повертати товар.

Намагайтеся не купувати занадто коротких сорочок, вони регулярно вилітають зі штанів, і вам доводиться постійно поправлятися, а це буде виглядати, як прояв дурного тону.

Збираючись у магазин за сорочкою, ви повинні знати всі необхідні мірки, такі як обсяг грудей, талії та шиї. Це істотно полегшить вибір моделі, що підходить саме вам. Якщо ви хочете носити сорочку із краваткою, бажано захопити її із собою, тому що ці два елементи чоловічого гардероба повинні сполучатися і підкреслювати витонченість смаку їхнього власника.

Ще на що варто звернути увагу – це комір сорочки. Він повинен бути щільним і мати правильну форму, у цьому йому допомагає пластикова пластина, що знаходиться всередині. Комір повинен бути обов'язково пристрочений, якщо ж він приклеєний, проходьте мимо - це ознака неякісного товару. Комір дуже важлива деталь сорочки, тому що його функції можуть корисно послужити. Правильно підібраний комір легко скорегує деякі недоліки. Приміром, відвернутий комір з подовженими кінцями допоможе зробити широке кругле обличчя менш об'ємним і більше привабливим, а от для витягнутого обличчя і довгої шиї можна порекомендувати комір-стійку.

Визначити чи правильно ви підібрали розмір, можна орієнтуючись за довжиною рукавів сорочки: у підходящої вам сорочки, кінець манжети повинен знаходитися, саме біля основи Вашого великого пальця, а якщо Ви надягнете поверх піджак, і рукава сорочки будуть визирати на 1,5 – 2 см, значить найімовірніше розмір ваш.

Важливо звернути увагу на те, як пофарбована сорочка. Колір повинен бути розподілений рівномірно, щоб створювалося враження, що це кольори тканини, а не фарби.

Кожна життєва ситуація вимагає певного зовнішнього вигляду. Тому якщо говорити про фасон сорочки, то вибираючи ту або іншу модель, варто виходити саме із цього. Якщо вам потрібна сорочка для офіційних зустрічей або роботи, то це повинна бути класична модель постільних тонів. Всі строкаті розцвічення, а також присутність додаткових кишень, змійок і різних аксесуарів не припустимі в образі ділової людини.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 7243 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Куточок споживача»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс