Настав час збиратися у відпустку

19 червня 2013

Як сформулювала один раз Агата Крісті: «Життя під час подорожі - це мрія в чистому вигляді». І отут, як говориться, ні додати, ні зменшити. Але, дорога, як відомо, починається з визначення мети й маршруту, а вже, виходячи з цього, і всього іншого. 

Дослідження показують, що, плануючи відпустку, три людини з чотирьох переглядають пропозиції в інтернеті, щоб підібрати найкращий варіант. Це дає можливість заздалегідь визначити найбільш витратні покупки для того, щоб вони не стали несподіванкою під час подорожі.

Обов'язково запишіть у блокнот список тих речей, які збираєтеся взяти з собою, покладіть список у валізу, щоб, збираючись у зворотну дорогу, нічого не забути в номері. 

Не беріть занадто багато речей, подорожувати набагато зручніше без нічого. Але що потрібно взяти обов'язково:

Купальники - бікіні та цільний.

Улюблену літню сукню з легкої тканини.

Сарафан з бавовни або натурального трикотажу.

Шорти та кілька майок або топів.

Велику хустку з легкої тканини (її можна не тільки носити як спідницю, але й придумати масу інших цікавих варіантів).

Пляжні туфлі.

Одну пару літнього взуття, досить універсальну для того, щоб ходити як на ринок, так і в ресторан, як у сарафані, так і в шортах.

Джинси або практичні штани на випадок, якщо похолодає.

Пуловер або трикотажну кофточку, вони теплі і не мнуться.

Пляжний рушник і підстилку можна купити на місці.

Ці речі легко вмістяться в невеликій сумці. Їх легко прати і не потрібно прасувати. 

У дорожню аптечку покладіть засоби від кишкових розладів, анальгетики, спазмолітики, препарат від заколисування, а також бактерицидний лейкопластир, трохи вати і бинт, перекис, йод і зеленку. 

Не забудьте гроші, документи та квитки.

А ось вихідні туфлі, сумочку та вечірню сукню краще залишити вдома. Як і коштовності: по-перше, їх не прийнято надягати на пляж, по-друге, у наш час це небезпечно, по-третє, їх можна забути або загубити. 

Навряд чи придасться й косметика в повному наборі - дайте відпочити і шкірі обличчя. Цілком можна обмежитися компактною пудрою, олівцем для очей і блиском для губ. А ось гігієнічні серветки - з лосьоном і прості, знадобляться й у дорозі, і під час екскурсій. А також - мінеральна вода, жувальна гумка або льодяники. 

Напередодні від'їзду бажано зробити манікюр, педикюр і зачіску, що не вимагає довгого укладання, пофарбувати брови та вії. Ви повинні відчувати себе на всі сто! 

Зробіть епіляцію відомим вам способом: будь-які нововведення можуть викликати яскраву висипку на білій шкірі або викликати подразнення.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 5322 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс