Весна: очищуємо домівку і обновлюємо деталі інтер'єру

20 березня 2013

Навесні, з настанням теплих днів, бажано почистити оселю і обновити деталі інтер'єру. Саме в цей період спостерігається підвищений інтерес до талісманів, що оберігають і привертають любов, дружбу, мир і спокій.

На Сході найбільш популярним талісманом є ієрогліфічний знак подвійного щастя. Його розміщують на меблях, чашках (сервіз на двох), сумках, хустках, шарфах і навіть на нижній білизні. Гарні вишиті панно вішають у спальні над ліжком. У стародавності було не знайти балдахіна для подружнього ліжка без цього ієрогліфа.

Символ подвійного щастя - це символ вічної любові та вірності, він приваблює протилежну стать й охороняє шлюбні узи. Каліграфічне зображення цього знака вішають у південно-західному секторі спальні. Раніше цим знаком прикрашали одяг молодих, але тільки якщо це був їхній перший шлюб.

У сучасному світі на Сході символ подвійного щастя зустрічається всюди. Вважається, що з його допомогою можна знайти майбутнього чоловіка.

Крім цього популярного символу існує ще безліч інших, приваблюючих любов. Наприклад, зображення червоних півоній, орхідей і магнолії. Їх розміщують у спальні незаміжніх жінок і холостяків, якщо ті хочуть позбутися від самітності.

Парні предмети, розміщені в спальні, також можуть служити талісманами любові.

Але тут треба бути дуже обережними. По-перше, талісманів у спальні не повинно бути занадто багато.

Достатньо двох-трьох. По-друге, необхідно дуже продумано їх вибирати та розміщувати. Не варто ставити в спальні фігурки хижаків або представників сімейства котячих.

Пара качок мандаринок, лебедів або слонів - найбільш популярні талісмани любові та вірності, тому що в живій природі ці птахи і тварини не змінюють партнерів протягом всього життя.

Крім талісманів важливим є і сам простір вашої оселі, який потрібно прикрасити, особливо спальню. Незаміжнім жінкам необхідно намагатися не робити свою спальню занадто жіночою. Це значить, що її не слід перевантажувати речами, тут повинно бути більше простору та світла. У спальні декоративні елементи повинні бути парними, небажано розміщувати тут самотні портрети та фотографії себе улюбленої (мова йде тільки про спальню). Можна повісити зображення закоханої пари або вашого «ідеального чоловіка».

Що стосується холостяцьких квартир, то чоловікам, яким не щастить в особистому житті, варто подбати, щоб їхній простір не був занадто брутально чоловічим. Менше зброї, техніки та машин.

Додати зображення квітів, гарних жінок, мальовничих пейзажів, гарні статуетки. Дуже важливо пам'ятати, що ваш простір повинен потенційно подобатися протилежній статі. Якщо кімната дівчини нагадує будуар або спальню підлітка, а спальня чоловіка - спальню забезпеченого хлопчиська, зазвичай це означає, що вони поки не готові до спільного життя.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 5917 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс