Імбир від бронхіальної астми

28 листопада 2012

Астма дуже погано під-дається успішному лікуванню. Але сибірські лікарі знайшли способи допомагати таким хворим. Усілякі рецепти народної медицини благотворно впливали на поліпшення самопочуття. І всі ці лікарі дотримувалися одного головного правила: у денний раціон хворого повинно входити якнайбільше натуральних вітамінів.

Настій імбиру виявився найкращим засобом при бронхітах і бронхіальній астмі.

450 г імбиру необхідно помити, почистити та перетерти. Помістити перетертий імбир у пляшку ємкістю 1-1,4 літри і залити вміст спиртом. Дану настоянку вистояти протягом 3 тижнів у теплому місці та час від часу збовтувати, до появи чайних кольорів.

Через 3 тижні, настій необхідно процідити через кілька разів складену марлю, а імбир віджати і викинути. Після чого настій залишити у стані спокою ще на 1 день, для того, щоб осів весь осад. І вже чистий, без осаду настій перелити в іншу скляну ємкість.

Приймати настій потрібно 2 рази на день після їжі по 1 чайній ложці розведеній склянкою води.

Також для значного полегшення виконують інгаляції з соснових голок.

Половину ємкості заповнюють сосновими шишками і голками, заливають водою і ставлять на вогонь. Вода повинна закипіти до гарного бурління. Після чого газ виключають, і хворий дихає парою, накрившись щіль-ною тканиною.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 7940 Подобається: 1 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Народна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс