Кульбаба від холестерину

29 квітня 2013

Навесні з квіток кульбаби можна приготувати цілюще вино. Воно допомагає навіть при запущеному атеросклерозі (із втратою пам'яті): виводить з організму шлаки, холестерин, токсичні речовини.

Цей засіб допомагає в профілактиці захворювань ШКТ, печінки, нирок, селезінки, підшлункової.

Ефективний як сечогінний, болезаспокійливий засіб при холециститах, гепатитах, гастритах.

Заливаємо 500 г квіток кульбаби 1 л меду, додаємо 7,5 л чистої води (наповнюємо на 3/4 десятилітрову сулію), закриваємо пробкою з дерева, змазаною пластиліном для герметичності. Усередині пробки повинен бути отвір для трубочки, через яку буде  виходити повітря. Кінець трубки опускаємо у пів-літровий балон з водою - утворюється водяний затвор. Щоб вино бродило, на дно сулії кладемо півбуханки житнього хліба. Готове воно через два місяці. Проціджуємо вино, віджимаємо, макуху викидаємо. Розливаємо в 3-літрові сулії (можна закупорити на зиму, а можна й закрити капроновою кришкою, щоб пити найближчим часом).

Пити по 0,5 скл. на ніч: розбиваємо в склянку свіже куряче яйце (для профілактики онкологічних захворювань), заливаємо його гарячим вином (42-45 град.), швидко розмішуємо і випиваємо. Так робити 10 днів поспіль, потім - перерва на 2 тижні, і знову повторити курс.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 7385 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Схожі статті

Також у розділі «Народна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс