Як відбілити личко?

13 червня 2012

Це питання виникає у нас після літніх днів, проведених під яскравим сонечком! Пропонуємо кілька нескладних рецептів і  «швидкої допомоги» для шкіри обличчя. Маски знижують пігментацію шкіри обличчя,  відбілюють шкіру та надають їй тонус і рівний колір.

МАСКА № 1. ВІДБІЛЮЄМО ПІГМЕНТНІ ПЛЯМИ

Готуємо рисовий відвар. Все дуже легко і просто. Беремо рис, будь-який, але бажано не шліфований. Достатньо однієї ложечки. Наливаємо в каструльку склянку води і варимо помішуючи рис. Але дивіться , щоб він не розварився. Потім проціджуємо рис і відвар ставимо в морозилку, попередньо остудивши та розливши його у формочки для льоду (в усіх вони є в морозилці). Як тільки кубики замерзнуть, починаємо протирати ними чисте обличчя. Найкраще робити це на ніч, перед сном. Тільки пам'ятайте, кубики потрібно робити заново раз на 3-4 дні! І ще, тим, у кого рідне ластовиння даний рецепт не дієвий помічник, хіба що для тонусу шкіри. А ось якщо у вас пігментація саме після сонця, тоді допоможе.

МАСКА № 2. МАСКА З ЛИМОНА І БОРОШНА

Ця маска теж дуже гарна, але більше підходить для тих, у кого жирна шкіра, тому що лимон сам по собі крім відбілювання ще і підсушує шкіру.

Отже, нам буде потрібно пів-лимона і борошно (бажано пшеничне).

У керамічну тарілку видавлюємо сік половини лимона. Потім підсипаємо борошно так, щоб вийшла кашка, не сильно густа, але така щоб можна було нанести її на обличчя. Наносимо маску, сидимо хвилин 15-20. Змиваємо теплою водою і наносимо живильний крем тонким шаром. Маску робимо 2 рази на тиждень.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6350 Подобається: 1 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Краса та здоров'я»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс