Еліксир здоров'я

19 грудня 2012

Шведська гіркота - це збір 22-х шведських трав, що виліковують різні хвороби. Однієї упаковки збору вистачає на 3-4 місяці на одну людину (залежно від раціону). Рекомендується застосовувати настоянку при болючих відчуттях в області шлунка, для нормалізації функцій ШКТ, для очищення крові та печінки.

СКЛАД:

порошок алое 200 мг

корінь ревеню 180 мг

порошок Theriak Sine opio 180 мг

порошок Mirra 130 мг

корінь цитварний 90 мг

корінь ясенця 70 мг

корінь тирличу 70 мг

корінь дудника 70 мг

корінь відкаснику 40 мг

камфора 20 мг

кореневище перстачу 20 мг

порошок Didergail 2 мг

модрини гриб 5 мг

квітки мускату 20 мг

листя сінни 20 мг

плоди мускату 350 мг

шафран 2 мг

кореневище лепехи 180 мг

ЯК ЗРОБИТИ НАСТОЯНКУ?

Щоб приготувати настоянку зі шведської гіркоти, необхідно вміст одного пакету (з 22 видів трав) висипати у 3-х літрову банку і залити двома літрами горілки. Потім щільно закрити банку і поставити у прохолодне, темне приміщення для настоювання на 3-4 тижні. Банку можна періодично збовтувати. Після закінчення строку - настоянку процідити через марлю у скляні пляшки і поставити у прохолодне місце. Готову гіркоту вживати у розведеному з водою вигляді, а макуху, що залишилася, використовувати як компреси.

ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ?

Профілактично рекомендується 1 столова ложка настою, розведеного 3-ма ложками води або чаю (вранці і ввечері). Не приймайте одночасно настоянку та інші ліки (почекайте півгодини).

У випадку важкої хвороби - 2-3 столові ложки ліків на день таким чином: кожну ложку настою перед вживанням розвести у 0,5 склянки трав'яного чаю, розділити на дві частини і пити за півгодини перед і через півгодини після прийняття їжі.

Також можна використовувати трави, які залишилися після проціджування настоянки як компрес. Замотавши макуху в бинт або тонку тканину, можна прикладати до ран, пухлин, і місць на тілі, де відчуваєте біль.

Місце, на яке збираєтеся класти компрес зі шведських трав, повинно бути попередньо змазаним жиром.

Про результати дії шведських трав свідчить безліч прикладів: пухлини, гематоми, гнійні рани зникають. Під час подорожей застосування настою «шведських трав» додасть сили. Гарні результати дають ліки при укусах різних комах. При головних болях радять розвести водою 0,5 чайної ложки настою і «натерти» скроні, віка, чоло та місця за вухами; прийняти також краплі всередину. Відразу ж ви відчуєте полегшення, мине втома, наступить почуття «повноти» в області шлунка.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 15276 Подобається: 1 | Не подобається: 2  

Також у розділі «Народна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс