Кулінарія
Шоколадний торт з вершково-сирним кремом і шаром вишневого желе
— 24 жовтня 2012 —
Для бісквіта: яйця - 6 шт., цукор - 170 г, какао - 50 г, борошно - 140 г, розпушувач - 1 ч. л., ванілін - 1 пакетик.
Картопляна запіканка
— 24 жовтня 2012 —
Картопля - 700 г, яблука - 3 шт., цибуля - 2 шт., бекон - 150 г, чеддер - 150 г, вершки молочні (22% жирності) - 250 мл, масло вершкове - 2 ст. л., гірчиця (зерниста) - 2 ст. л., кмин - 1 ч. л., сіль - за смаком, перець чорний мелений.
Чкмерулі
— 24 жовтня 2012 —
Курка вагою - 1 кг, 3 ст. л. вершкового масла, чорний мелений перець, часник - 8 часточок, 1 ст. л. крупної морської солі, 0,5 ч. л. хмелі-сунелі, 1 ч. л. меленої паприки, 1 невеликий пучок зелені коріандру.
Чак-чак
— 17 жовтня 2012 —
Чак-чак - це візитна картка, традиційна страва татарської кухні. Жодне татарське свято, весілля, урочистість не проходять без цієї солодкої медяної страви.
Як варити виноградний сік
— 17 жовтня 2012 —
Коли врожай невеликий - ми засмучуємося, коли фруктів і ягід багато - не знаємо, що з ними робити. Нібито вже полиці в коморі ломляться від компотів і варення, і ви точно знаєте, що з усім заготовленим родина не впорається, але виноград достигає, порожні банки ще є, так чому б не зробити виноградний сік?
Пиріг з лаваша із сиром і зеленню
— 17 жовтня 2012 —
2 тонких лаваші, 2 яйця, 250 мл кефіру, невеликий пучок зелені кропу та петрушки, 250 г будь-якого сиру.
Сирники під вершковим соусом
— 17 жовтня 2012 —
500 г сиру; 2 яйця; 2 ст. л. цукру; 4-5 ст. л. борошна; щіпка солі; 1 ч. л. соди (погасити оцтом або лимонним соком). Для соусу: 200 мл вершків; 1/4 скл. цукру, одне яйце, 1/2 скл. ізюму, ванільний цукор.
Рибне гаше
— 17 жовтня 2012 —
Будь-яка біла риба - 1 кг, яйце - 2 шт., молоко - 1 скл., панірувальні сухарі - 2 ст. л., вершкове масло - 2 ст. л., часник - 2 зубочки, перець, сіль.
12 жовтня - Всесвітній день яйця
— 10 жовтня 2012 —
Безсумнівно, що шанувальники цього свята на всі 100% за цей цінний продукт. І, як виявилося, є за що яйця любити!
Закуска з помідорів з моцареллою
— 10 жовтня 2012 —
4 великих помідори, 4 великих кульки моцарелли, 1 невеликий солодкий перець, 100 г маслин, 2 ст. л. кедрових горішків, невелика жменя листя базиліку, 1 ст. л. маслинової олії, сіль і мелений солодкий перець - за смаком.
1 | ... | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |