Кулінарія
Курка в медово-гірчичному маринаді
— 5 грудня 2012 —
4 курячих стегенця, 3 ч.л. зернистої гірчиці, 3 ст. л. рідкого меду, 3 ст. л. рослинної олії, сік невеликого лимона, 2 ст. л. нарубаної зелені петрушки, 1 натертий зубочок часнику, сіль і мелений чорний перець - за смаком.
Лазанья: Секрети приготування
— 30 листопада 2012 —
Лазанья - італійська страва, популярна в усьому світі, що готується з листів тіста, перекладених начинкою, политих соусом і посипаних сиром.
Горіхові цукерки в білому шоколаді
— 28 листопада 2012 —
150 г горіхів - ідеально фундук і кешью, 30-50 г сушеної журавлини, 50 г темного шоколаду, 2 ст. л. згущеного молока (або скільки буде потрібно), 150 г білого шоколаду.
Гречаники
— 28 листопада 2012 —
200 г пшеничного борошна, 50 г гречаного борошна (або розмелених у кавомолці або блендері гречаних пластівців), 1 яйце, 400-500 мл молока (кількість може залежати від борошна), сіль і цукор - за смаком.
Яєчне тісто для пасти
— 28 листопада 2012 —
1 кг борошна, 8 яєць, 2 жовтки, 20 мл маслинової олії, 20 мл білого сухого вина, щіпка солі.
Осінні рецепти з гарбузом
— 28 листопада 2012 —
Усі знають, який продукт називають найкориснішим продуктом осені, і тому кожній господарці придасться колекція страв з гарбуза.
Сода або розпушувач для тіста?
— 21 листопада 2012 —
Що потрібно, щоб тісто було пишним, повітряним і ніжним? Звичайно ж, сода. Однак сьогодні в магазинах можна придбати і спеціальні розпушувачі для тіста. Що це таке і чим вони відрізняються від звичної соди?
Незвичайна картопля «у мундирі»
— 21 листопада 2012 —
Здається, немає нічого простішого, ніж картопля зварена «у мундирі», так?
Курка в багеті
— 21 листопада 2012 —
2 багети, 2 невеликі курячі грудки, 1 ріпчаста цибулина, 1 зубочок часнику, 400 г печериць, вершки (у нас 10% в 200 г коробочці), 1 помідор, 100 г сиру, сметана, сіль, перець, зелень.
Шоколадна ковбаса з ромовими сухофруктами та горіхами
— 21 листопада 2012 —
500 г печива, 50 г ізюму, 50 г вишневих цукатів, сухофрукти, 70 г мигдалю, 100 мл молока, 100 г вершкового масла, 70 г чорного шоколаду, 3 ст. л. какао, цукрова пудра для обвалювання.
1 | ... | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |