Кулінарія
Шоколадний кекс із вишнею
— 26 червня 2013 —
150 г вершкового масла або маргарину, 150 г цукру, 2 ч. л. ванільного цукру, 3 яйця, 100 г темного шоколаду, 50 мл молока, 200 г борошна, 2 ч. л. розпушувача, 250-500 г (залежить від того на скільки ягідного смаку кексу ви хочете) свіжої або замороженої вишні без кісточок (або інших ягід).
Молода картопля
— 26 червня 2013 —
Молода картопля, тільки що викопана із землі, просто приготовлена, вона багата вітаміном С і у ній мало жирів, так що будемо думати про літо та їсти ці прості й привабливі страви з картоплі.
Куряче філе в беконі й сухарях
— 26 червня 2013 —
4-5 курячих філе, 200-250 г бекону, 150 г панірувальних сухарів, 50 г тертого пармезану, 3 ст. л. борошна, 2 яйця, сіль і мелений перець - за смаком.
Киш з кукурудзою і помідорами
— 26 червня 2013 —
Для тіста: 260 г борошна, 170 г вершкового масла, 80 мл крижаної води, 1/2 ч. л. солі.
Для начинки й заливання: 300 г сливових помідорів (або інших м'ясистих), 250 г кукурудзи з банки або замороженої, 100 г сиру типу "Російського", 6 ст. л. борошна, 10 яєць, 2 скл. молока, 2 скл. сметани (жирність не менше 20%), 2 ч. л. солі, 1 ч. л. чорного меленого перцю, 1 ст. л. свіжого чебрецю (або 1 ч. л. сухого).
Курячі ніжки в медово-гірчичному маринаді
— 19 червня 2013 —
12 курячих гомілок, 4 ст. ложки готової гірчиці, 4 ст. л. рідкого меду, 4 ст. л. рослинної олії або розтопленого вершкового масла, сік половини лимона, 1 ст. л. меленої солодкої паприки, сіль - за смаком.
Грецький салат
— 19 червня 2013 —
1-2 огірки (залежно від їхнього розміру), 3 середніх помідори, 1 середня цибулина, 2 солодких перці, 100 г маслин без кісточки, 200 г сиру фета, сіль, перець - за смаком, маслинова олія.
Пиріг «Ранкова роса»
— 19 червня 2013 —
200 г маргарину, 150 г цукру, 3 яйця, 150 г сметани, 3 ст. л. молока, 2 скл. борошна (300 г), 1 пакетик розпушувача (10 г), 2 ст. л. какао;
для кульок: 200 г сиру, 3 ст. л. цукру, 1 жовток, 5-6 ст. л. кокосової стружки;
для крему: 2 скл. молока, 1 яйце, 150 г цукру, 2 ст. л. борошна без гірки, ванілін.
Домашнє морозиво. Особливості приготування
— 19 червня 2013 —
Багато кому може здатися, що приготування морозива в домашніх умовах завдання важке та навіть непосильне, потребуюче занадто багато часу й уваги, а результат праці непередбачений. Повірте, це зовсім не так.
Мисливська булка
— 19 червня 2013 —
1 довгий (французький) батон, 2 ст. л. м'якого вершкового масла, 2 варені яйця, 2 філе анчоуса, 1 ч. л. маслинової олії, 100 г ементальського сиру (або едам, гауда), 100 г вареної шинки, 100 г салямі (або копченої ковбаси), 2 корнішони, сіль, перець.
Пончики з джемом
— 19 червня 2013 —
2 ст. л. сухих дріжджів, 120 мл теплої води (не тепліше 45°С), 60 г цукру, 350 г борошна, 2 яйця, 50 г розм'якшеного вершкового масла, 1/2 ч. л. меленого мускатного горіха, 1 ч. л. солі, 500 мл рослинної олії для смаження, цукрова пудра або дрібний цукор для посипання, джем для наповнення пончиків.
1 | ... | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |