Кулінарія
Маринований кавун
— 21 серпня 2013 —
Кавун, перець запашний горошком, листя вишні або смородини; для заливання: вода - 2 л, цукор - 3 ст. л., сіль - 2 ст. л., оцтова есенція (70%) - 1,5 ч. л.
Хліб бездріжджовий на заквасці
— 21 серпня 2013 —
Цей хлібець на заквасці з винограду зовсім без дріжджів. За смаком нагадує чіабату.
Грибна ікра
— 21 серпня 2013 —
600 г печериць, червоний солодкий перець, велика морквина, цибулина, сіль, перець - за смаком, базилік сушений, 2-3 ст. л. рослинної олії
Смачний сливовий соус до м'яса
— 21 серпня 2013 —
1 кг слив, 2 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі, 1 колечко перцю чилі, 5 горошин запашного перцю, 3 горошини чорного перцю, 2 зубочки часнику, 0,5 ч. л. сушеного меленого імбиру, 0,5 ч. л. насіння коріандру, 0,5 ч. л. насіння кмину, 1 пучок свіжої петрушки.
Баклажани з куркою і сиром
— 21 серпня 2013 —
Баклажан - 750 г, куряча грудка - 550 г, сир моцарела - 80 г, олія соняшникова - 15 г, цибуля ріпчаста - 200 г.
Млинці з кукурудзяного борошна
— 21 серпня 2013 —
Млинчики з кукурудзяного борошна виходять золотавими, їх можна подавати з усілякими солодкими соусами, сиропами, рідким медом, джемом, морозивом і ягодами. Пекти такі млинчики трохи складніше, ніж просто пшеничні, але при наявності гарної сковороди й акуратності все виходить прекрасно.
Відкриті пироги
— 21 серпня 2013 —
Принадність і виняткова користь відкритого пирога - його універсальність і якість. Універсальність - тому що можна вибрати один рецепт і хоч щодня змінювати начинки. І щоразу буде виходити нова страва. А якість - тому що з відкритим пирогом важко помилитися.
Салат з моркви і яблука
— 14 серпня 2013 —
2 морквини, 2 яблука, 1 апельсин, 2-3 ст. л. ізюму, 2-3 ст. л. волоських горіхів, 1 ч. л. меду.
Яблучна галета
— 14 серпня 2013 —
Для тіста: 200 г борошна, 100 г вершкового масла з морозилки, 1/4 ч. л. солі, 1/2 ч. л. розпушувача, 1,5 ст. л. цукру, 1 яйце, 1-2 ст. л. крижаної води, 1 ст. л. ванільного цукру.
Для начинки: 3 великих яблука, 2-3 ст. л. цукру. За бажанням можна додати: корицю, горіхи, ізюм і т.п.
Рагу зі свинини з яблуками
— 14 серпня 2013 —
600 г свинини, 3 ст. л. борошна, сіль і перець за смаком, 1 середня цибулина, 500 мл курячого бульйону, 500 мл води, 1 ст. л. гірчиці, 200 г капусти, 300 г картоплі, 2 зелених яблука з міцною м'якоттю, 2 ст. л. нарубаної петрушки.
1 | ... | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |