Кулінарія
Гарбузовий пиріг з корицею
— 10 грудня 2014 —
400 г пшеничного борошна, 250 г вершкового масла, 3 яйця, 900 г гарбуза, 200 г цукру, 200 мл вершків 30% жирності, сіль, ванілін, кориця - за смаком.
Як приготувати «миколайчики»
— 10 грудня 2014 —
Традиційно на День Святого Миколая мами готують «миколайчиків». Пропонуємо кілька простих рецептів, а також рецепт «миколайчиків» з медом. Можна приготувати будь-яке сухе розсипчасте печиво, розписати його глазур'ю - і ваше частування на свято готове. Добре робити це разом з дитиною: місити й розкочувати тісто, вирізати фігурки, варити глазур, збивати білки.
Перевернений яблучний пиріг з карамеллю
— 3 грудня 2014 —
6 яблук, 1/2 лимона, 6 ст. ложок вершкового масла, 1 1/3 склянки цукру, 1 лист готового листкового тіста.
Деруни без яєць
— 3 грудня 2014 —
Картопля (велика) - 2 шт., борошно - 1 ст.л., сода - 0.25 ч.л., сіль, олія рослинна - за смаком.
Запіканка з картоплі, курки та грибів
— 3 грудня 2014 —
1 кг картоплі, 500 г свіжих грибів, куряча грудинка, 350 г твердого сиру, 150 мл вершків 30% жирності, кріп, петрушка, сіль і перець - за смаком.
Азу по-татарськи
— 3 грудня 2014 —
500 г яловичини, 5 головок цибулі ріпчастої, 3 солоних огірки, 2 ст. ложки томатної пасти, 1 кг картоплі, 1 склянка м'ясного бульйону, 3 зубки часнику.
Що можна приготувати з ягід калини
— 3 грудня 2014 —
Найпростіше і корисне - це заморозка ягід на зиму в порціонних пакетах. Узимку просто дістаньте пакет і використовуйте для готування будь-якої страви. Термічна обробка, як і заморожування, поліпшує смак ягід, але руйнує частину корисних речовин і вітамінів. При переробці стає менш помітним неприємний для багатьох «лікарняний» запах ягід калини, котрий надають плодам валеріанова та ізовалеріанова кислоти.
Йогуртовий торт
— 26 листопада 2014 —
200 г готового піскового печива, 70 г вершкового масла, 4 ківі, 2 банани, 500 мл йогурту, 70 г цукру, 1 ст. ложка лимонного соку, 4 ч. ложки желатину, 0,5 склянки кип'яченої води, ще ківі та мигдальні пелюстки для прикраси.
Куряча грудинка у фользі під соусом
— 26 листопада 2014 —
1 куряча грудинка, 2 ст. ложки маслинової олії, 50 г твердого сиру, сіль, перець, пряні трави, гірчиця зерниста - за смаком.
Курка з грибами у вершках
— 26 листопада 2014 —
1 кг курячого філе, 8 штук печериць, 350 г вершків 10% жирності, 300 г сиру, 1 зубок часнику, прованські трави та зелень за смаком.
1 | ... | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | ... | 220 |