Кулінарія
Ніжний печіночний тортик
— 24 грудня 2014 —
700-1 кг курячої печінки, 4 гарні морквини, 2 ріпчасті цибулини, 3 яйця, 300 г сметани, 1-2 часточки часнику, сіль, перець - за смаком, зелена цибуля для прикраси.
Іде коза рогата...
— 24 грудня 2014 —
Новорічне частування є однією з найважливіших частин Нового року, адже яке свято без смачно приготовленої вечері. А чому ж віддає перевагу наша Кізка в цей день?
Паштет з курячої печінки
— 17 грудня 2014 —
Печінка куряча - 800 г; ріпчаста цибуля - 1 шт.; вершки 10% - 50 мл; вершкове масло - 3 ст. л.; рослинна олія для смаження; сіль, спеції - за смаком.
Яблучна галета
— 17 грудня 2014 —
Для тіста: 250 г борошна, 113 г вершкового масла, 1 яйце, 50 г цукрової пудри, холодна вода - пара ст. ложок.
Свинина «Святкова»
— 17 грудня 2014 —
Cвинина (вирізка) - 1 кг, мед - 3 ст. л., сік лимонний - 3 ст. л., гвоздика - 20 шт., журавлина - 200 г, цедра апельсина - 2 ст. л., коньяк - 4 ст. л., соєвий соус - 3 ст. л., сіль.
Салат із курки з ананасами
— 17 грудня 2014 —
600 г курячих грудинок без кісток і шкіри, 3 картоплини, 600 г консервованих ананасів у сиропі, 400 г консервованої кукурудзи, 2 маринованих солодких перці, свіжа петрушка, мелений чорний перець, сіль - за смаком, майонез, листя зеленого салату для сервіровки.
Пряникова ялинка
— 17 грудня 2014 —
100 г рослинної олії; 200 г меду; 125 г цукру; 600 г борошна вищого сорту; 2 ч. л. какао-порошку; 1/2 пакетика розпушувача для тіста; щіпка солі; 1 яйце; 1 білок; 1 склянка цукрової пудри; рослинна олія для змазування листа.
Пісний стіл: ненудні рецепти
— 17 грудня 2014 —
З 28 листопада у православних триває Різдвяний піст. У цей зимовий період протягом 40 днів, до 6 січня віруючі готуються до святкування Різдва Христова.
Хек у зеленому часниковому соусі
— 10 грудня 2014 —
4 шматки хека, 3 зубки часнику, 3 ст. ложки рубаної петрушки, 1 лавровий лист, 4 ст. ложки маслинової олії.
Повітряний торт
— 10 грудня 2014 —
130 г арахісу, 1 яєчний жовток, 170 г яєчного білка (приблизно п'яти середнього розміру яєць), 125 мл молока, 215 г вершкового масла, 500 г цукру, 1 ст. ложка коньяку, 1/2 чайної ложки какао-порошку, 14 г ванільного цукру.
1 | ... | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | ... | 220 |