Кулінарія
Салат з кавуна з фетою
— 24 вересня 2015 —
На одну порцію: 250 г кавуна, 40 г сиру фети, 2 г м'яти.
Для соусу: 200 г цукру, 100 мл води, 1/2 лимона, 1 зірочка бадьяна.
П'яна свиняча рулька
— 24 вересня 2015 —
Рулька свиняча - 1,5 кг, морква - 1 шт., зубок часнику - 5 шт., олія соняшникова без запаху, суміш перців, сіль, приправи - за смаком, гірчиця гостра, пиво світле - 500 мл.
Страви з гарбуза на вашому столі
— 24 вересня 2015 —
Гарбуз - майже настільки ж популярний овоч як, наприклад, картопля, і побачити його можна практично на кожному городі. Завдяки своїй кулінарній універсальності та корисності він споконвіків вирощується в нашій країні і не тільки, причому, всіма верствами населення - від забезпечених людей до найбідніших.
Гречка по-купецьки
— 16 вересня 2015 —
Гречана крупа - 150 г, фарш м'ясний - 250-300 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., томатна паста - 2 ст. л., часник - 2 зубки, морква - 1 шт. (невелика), олія рослинна - 2-3 ст. л.
Cметанник з фруктами
— 16 вересня 2015 —
Для тіста: 150 г борошна, 1 яйце, 75 г цукру, 75 г вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача.
Для начинки: 200 г густої некислої сметани 20-25% жирності, 250 мл молока, 30 г крохмалю, 3 г ванільного цукру, 75 г цукру, 10-12 абрикосів (або 7-8 мандаринів), лимонна цедра (за смаком).
Франкфуртський зелений соус
— 16 вересня 2015 —
Маслинова олія - 3 ст. л., зварені вкруту яйця - 4 шт., натуральний йогурт - 250 г, сметана - 250 г, сіль, перець - за смаком, винний оцет - 1 ч. л., суміш свіжого шпинату, петрушки, зеленої цибулі, кропу, крес-салата, естрагону й т.д. (або будь-яка інша суміш трав - за смаком) - 300 г.
Прийшов час готувати аджику
— 16 вересня 2015 —
Як тільки на ринках з'являється яскравий пекучий перець, господарки починають готувати одну з найпопулярніших приправ - аджику.
Пиріг із фрикадельками
— 10 вересня 2015 —
3 яйця, 150 г борошна, 250 г сметани, 1 ч. л. розпушувача, 1/2 ч. л. солі, 150 г сиру, 500 г фрикадельок.
Биточки з цвітної капусти з м'ясом
— 10 вересня 2015 —
Цвітна капуста - 500 г, варене м'ясо - 100 г, яйця курячі - 1 шт., цибуля - 1 шт., часник - 1 зубок, сіль, перець чорний мелений - за смаком, куркума - 1/3 ч. л., панірувальні сухарі.
Піта із шинкою й овочами
— 10 вересня 2015 —
Для піти: тепла вода - 1 скл., дріжджі - 1,5 ч. л., цукор - 1,5 ч. л., маслинова олія - 1 ст. л., борошно, сіль - 1 ч. л.
Для начинки: шинка - 200 г, помідор - 2 шт., кукурудза к/с - 3 ст. л., цибуля - 0,5 шт., морква - 0,5 шт., майонез, листя салату, сіль, спеції - за смаком.
1 | ... | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | ... | 220 |