Кулінарія
Страви з болгарського перцю
— 21 липня 2016 —
Спробуйте приготувати прості, але, проте, вишукані страви, основу яких складає цей овоч.
Глазуровані сирки для дітей
— 14 липня 2016 —
Сир (треба брати сухий) - 400 г, масло вершкове - 25 г, вершки (30% жирності) - 25 мл, пудра цукрова - 100-150 г, шоколад - 100 г.
Абрикосовий клафуті
— 14 липня 2016 —
На форму 25-26 см: яйця - 3 шт., цукор - 80 г, борошно - 75 г, масло вершкове - 50 г, молоко кокосове (або коров'яче) - 250 мл, цедра лимона - 1/2 ч. л., абрикоси - 6-7 шт., вишня без кісточок - 10 шт., цукрова пудра - для прикраси.
Салат з тунцем, квасолею і помідорами
— 14 липня 2016 —
Квасоля біла консервована - 1 банка; тунець консервований - 1 банка (150 г); салат зелений будь-який - 100 г; зелена цибуля - 30 г; помідори - 2-3 шт.; оливки без кісточок - 10 шт. (за бажанням); хліб білий для сухариків - 1 шматок; сіль, перець, лимонний сік - за смаком; маслинова (або рослинна) олія - 5 ст. л.; часник - за смаком.
Баклажани: пікантна заготівля на зиму
— 14 липня 2016 —
Існує легенда про те, що один турецький імам втратив свідомість, уперше спробувавши страву з баклажанів. Неначебто їжа виявилася настільки смачною, що від надміру почуттів вразливий турок знепритомнів.
Овочева запіканка
— 7 липня 2016 —
Картопля - 6 шт. (середніх), цибуля ріпчаста - 2 шт., гриби білі - 100 г, помідори - 2 шт. (середніх), сир - 300 г; для соусу: сметана - 2 ст. л., майонез - 2 ст. л., часник - 1 зубок.
Мисливські ковбаски з картоплею в горщиках
— 7 липня 2016 —
Картопля - 1 кг, мисливські ковбаски - 6 шт., ріпчаста цибуля - 2 шт., печериці - 200 г, сметана - 1 скл., бульйон - 700 мл, солодка паприка - 1 ч. л., рослинна олія для смаження, сіль, перець горошком, зелень, лавровий лист - за смаком.
Літні салати
— 7 липня 2016 —
Як тільки на нашому городі, на ринку або в супермаркеті з'являються перші свіжі овочі - починається їхнє масове поїдання. І якщо складових у салатнику більше ніж один, якщо порізані овочі соляться, а, тим більше, заправляються якимись приправами, майонезом або рослинною олією, то все це носить горде ім'я "салат". І адже це на 100% вірно.
1 | ... | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | ... | 220 |