Кулінарія

Страви з болгарського перцю

— 21 липня 2016 —

Спробуйте приготувати прості, але, проте, вишукані страви, основу яких складає цей овоч.


Літо пекуче. Напої, що вгамовують спрагу

— 21 липня 2016 —

Літо пекуче. Напої, що вгамовують спрагу


Глазуровані сирки для дітей

— 14 липня 2016 —

Сир (треба брати сухий) - 400 г, масло вершкове - 25 г,  вершки (30% жирності) - 25 мл, пудра цукрова - 100-150 г,  шоколад - 100 г.


Абрикосовий клафуті

— 14 липня 2016 —

На форму 25-26 см: яйця - 3 шт., цукор - 80 г, борошно - 75 г, масло вершкове - 50 г, молоко кокосове (або коров'яче) - 250 мл, цедра лимона - 1/2 ч. л., абрикоси - 6-7 шт., вишня без кісточок - 10 шт., цукрова пудра - для прикраси.


Салат з тунцем, квасолею і помідорами

— 14 липня 2016 —

Квасоля біла консервована - 1 банка; тунець консервований - 1 банка (150 г); салат зелений будь-який - 100 г; зелена цибуля - 30 г; помідори - 2-3 шт.; оливки без кісточок - 10 шт. (за бажанням); хліб білий для сухариків - 1 шматок; сіль, перець, лимонний сік - за смаком; маслинова (або рослинна) олія - 5 ст. л.; часник - за смаком. 


Баклажани: пікантна заготівля на зиму

— 14 липня 2016 —

Існує легенда про те, що один турецький імам втратив свідомість, уперше спробувавши страву з баклажанів. Неначебто їжа виявилася настільки смачною, що від надміру почуттів вразливий турок знепритомнів.


Овочева запіканка

— 7 липня 2016 —

Картопля - 6 шт. (середніх), цибуля ріпчаста - 2 шт., гриби білі - 100 г, помідори - 2 шт. (середніх), сир - 300 г; для соусу: сметана - 2 ст. л., майонез - 2 ст. л., часник - 1 зубок.


Медовий бісквіт

— 7 липня 2016 —

Яйця - 6 шт., цукор - 160 г, мед - 2 ст. л., борошно - 190 г.


Мисливські ковбаски з картоплею в горщиках

— 7 липня 2016 —

Картопля - 1 кг, мисливські ковбаски - 6 шт., ріпчаста цибуля - 2 шт., печериці - 200 г, сметана - 1 скл., бульйон - 700 мл, солодка паприка - 1 ч. л., рослинна олія для смаження, сіль, перець горошком, зелень, лавровий лист - за смаком.


Літні салати

— 7 липня 2016 —

Як тільки на нашому городі, на ринку або в супермаркеті з'являються перші свіжі овочі - починається їхнє масове поїдання. І якщо складових у салатнику більше ніж один, якщо порізані овочі соляться, а, тим більше, заправляються якимись приправами, майонезом або рослинною олією, то все це носить горде ім'я "салат". І адже це на 100% вірно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс