Кулінарія

Картопляна запіканка

— 29 вересня 2016 —

Ця страва - порятунок для ледачої (ну, або зайнятої) господарки. На її підготовку піде зовсім трохи часу. Для початку треба вирішити, з сирої або вареної картоплі ви будете робити запіканку. Якщо з сирої, то, швидше за все, вам буде потрібно трохи більше часу на готування страви. Якщо з вареної, то отут усе зовсім просто - готуєте картопляне пюре й викладаєте у форму для запікання, прошаровуючи начинкою, яка може бути м'ясною, грибною, рибною або овочевою - вибирайте на свій смак.


Пиріг "Корівка"

— 22 вересня 2016 —

Для тіста: масло вершкове - 200 г, цукор - 150 г, яйце - 1 шт., борошно - 350 г, яйце - 1 шт., какао-порошок - 50 г, розпушувач - 10 г.
Для начинки: сир нежирний - 600 г, масло вершкове - 100 г, цукор - 150 г, ванілін - 1 ч. л., крохмаль - 1,5 ст. л., яйце - 4 шт.


Тепаньяки з яловичиною

— 22 вересня 2016 —

Болгарський перець - 50 г, яловичина - 200 г, зелена цибуля - 5 г, зубок часнику - 1 шт., кунжутна олія - 10 г, ріпчаста цибуля - 1/2 шт., рис - 150 г, соєвий соус - 20 г, м'який сир - 60 г, печериці - 50 г, яйця курячі - 2 шт.


Котлетки з крабових паличок у клярі

— 22 вересня 2016 —

Крабові палички - 200-250 г, майонез - 2 ст. л., сир твердий (або будь-який, на ваш розсуд), яйце - 1 шт., молоко - 1 ст. л., борошно - 1 ст. л., сіль, спеції.


Кабачки, запечені з помідором і сиром

— 22 вересня 2016 —

Помідори - 1-2 шт.; кабачок - 200-250 г; перець болгарський солодкий - 1 шт.; сметана - 20 г; молоко - 2,5 ст. л.; яйце - 1 шт.; сир твердий - 25-30 г; спеції, перець чорний мелений, сіль - за смаком.


Осінні пироги

— 22 вересня 2016 —

Бабине літо - золоті вересневі дні! Самий час зібрати за спільним столом тих, кого любимо, і почастувати їх ситним і смачним пирогом. Щедрий урожай фруктів, овочів і грибів дозволяє приготувати приголомшливу випічку. Щоб у вас вдома затишно пахло смачненьким, зробіть повітряний, легкий і осінній пиріг, що просто тане в роті.


Картопляні гнізда з грибами

— 15 вересня 2016 —

Картопля -10-11 шт., молоко - 50 мл, печериці - 100 г, морква - 1 шт., цибуля - 2-3 шт., часник 2-3 зубки, яйце - 1 шт., сметана - 2-3 ст. л., сіль, спеції - за смаком.


Домашнє в'ялене м'ясо

— 15 вересня 2016 —

1 кг м'яса, 40 г морської солі, 30 г цукру, 4 г меленої кави, 10 г крупно змолотого чорного перцю, 10 г ягід ялівця, розбити, 5-6 шт. лаврового листа.


Яблучний крамбл

— 15 вересня 2016 —

Крихта: 100 г борошна, 100 г цукру, 100 г мигдального борошна (тут  можна просто подрібнити мигдаль), 1 ч. л. кориці, щіпка солі, 100 г масла.
Начинка: 1,5 кг яблук (можна навіть 2 кг), 1 ч. л. кориці, 50 г цукру, 50 г вершкового масла.


Ніжні заварні млинчики

— 15 вересня 2016 —

Окріп - 1 скл., молоко - 1 скл., борошно - 2 скл., рослинна олія - 3 ст. л., цукор - 2/3 скл., сода - 1 ч. л., яйця - 2 шт.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс