Як просто та швидко прибрати у ванній за 5 хвилин?

27 лютого 2013

Усього якихось 5 хвилин на щоденне прибирання - і ваш ванна буде сіяти чистотою постійно. Сумніваєтеся? А ви спробуйте!

1-А ХВИЛИНА

Ці шістдесят секунд витрачаємо на те, щоб зібрати розкидані речі: на поверхнях полиць, біля раковини та на підлозі. Наприклад, брудну білизну - у кошик, туш для вій - у косметичку, а ватні диски - у стільницю. Все просто!

2-А ХВИЛИНА

Тут ми переходимо до швидкісного очищення. Швидкими рухами наносимо засіб, що чистить, на унітаз і ванну, а потім чистимо йоржиком або щіткою, змиваємо. Проходимося ганчіркою по горизонтальних поверхнях.

NB! Під час прибирання намагайтеся використовувати екологічні засоби, що чистять, або засоби для чищення, зроблені самостійно (на основі оцту, гірчиці або олії чайного дерева).

3-Я ХВИЛИНА

Ця хвилина присвячена «розпрямленню» або «вирівнюванню». Акуратно вішаємо рушники, ставимо рівно баночки, розрівнюємо штору для ванної. З цим завданням можна впоратися менш, ніж за 60 секунд!

4-А ХВИЛИНА

Ми на фінішній прямій! Ці 60 секунд присвячуємо дзеркалам і змішувачам. Натираємо їх до блиску та посміхаємося своєму відображенню.

5-А ХВИЛИНА

Не вистачило на щось часу? Тоді ця хвилина - запасна. Можете використати її для прибирання, а можете для себе - зробіть зарядку для очей, розминку для кистей рук або помасажуйте шию.

СЕКРЕТ

Приступаючи до виконання інструкцій, пам'ятайте, що їх потрібно виконувати щодня. 5 хвилин легко розбити на п'ять однохвилинних підходів на день. І тоді ваша ванна кімната буде сіяти чистотою 24 години на добу.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 7002 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс