Метелики від Пола Вілінскі

27 квітня 2012

Відомий нью-йоркський дизайнер Пол Вілінскі як матеріали для своїх інсталяцій використовує бляшані банки, що знайдені на вулицях Нью Йорка, cтарі вінілові пластинки, забуті рукавички та інші непотрібні речі. Подібні його роботи знаходяться у деяких музеях і коштують досить значної суми грошей.

Але можна обійтися і парою десятків гривень, щоб прикрасити стіну у своєму будинку, скориставшись ідеєю дизайнера.

Для цього потрібно організувати похід у художній магазин і купити матеріал попростіше. А точніше - оксамитовий і металевий папір, двосторонній скотч.

Знайдіть в інтернеті кілька видів метеликів, роздрукуйте їх, або намалюйте самі у вигляді трафарету. Обмалюйте їх і пориньте у приємне проведення часу, слухаючи улюблену музику, базікаючи про різне з подругами або дітьми та вирізуючи потрібну кількість метеликів різних форм, кольорів і розмірів.

Після цього кожному метеликові для об'єму підкрутіть крила за допомогою ручки/олівця. І зі зворотної сторони, по середині "тулуба" приклейте невеликий шматочок двостороннього скотчу, так щоб він не був видний з лицьового боку.

Визначте загальну форму та площу інсталяції. Це може бути коло, квадрат, прямокутник або взагалі бути безформною. Краї цієї форми можна позначити звичайним скотчем.

Композиційний центр роботи можна виділити невеликим дзеркалом будь-якої форми прикріпленим все тим же двостороннім скотчем. Цей акцент може розташовуватися де завгодно, а не тільки по середині обраної фігури.

Далі в довільному порядку приклеюйте метеликів. Вони можуть злітатися або вилітати із дзеркала. Десь вони можуть сидіти більш густо, десь менше. Навіть якщо деякі метелики "вилетять", це додасть тільки індивідуальності вашій роботі.

Ідея майстра і ваша власна фантазія допоможуть зробити ваш будинок яскравим, індивідуальним та неповторним.

   Переглядів: 10183  

Також у розділі «Ваш дім»

  • Установка вікон: що контролювати
  • Таблица гэсн остекление перегородок glassleader.ru.

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс