Коментарі до статті «Одяг для собак: навіщо потрібний і як не помилитися з вибором?»

Зігрівальна функція. Мабуть, це головне призначення собачого одягу. Багато дрібних порід, особливо - штучно виведені мопси, чихуахуа та китайські чубаті собаки, мають потребу в теплому одязі. Зимові прогулянки «голишом» можуть запросто викликати у цих порід запалення легенів. Ти ж не хочеш ризикувати здоров'ям свого собаки? Тоді подбай про те, щоб йому було тепло і комфортно, підібравши для свого улюбленця комбінезончик і «кеди».

Щоб додати коментар Ви повинні увійти в систему

або увійти використовуючи

Artem Maleyev, 24.12.2018 01:45
Звичайно практична функція є головною і на мою думку основною, тобто для зігріву та як захист від бруду, бо наш пес такого набереться з вулиці, що набридаю його відмиваати раз за разом Зараз вже звичайно це переросло в таку собі цілу індустрію моди, особливо на заході) та і в нас вже, я помічаю, якщо є попит, то є і пропозиція)
Хорошая статья. Спасибо! Поделюсь опытом: я подыскивала коржику на зиму комбинезон, сомневалась конечно, но зря. Привык быстро, выглядит круто))) купила в зоомаге сами с усами, теперь мы модничаем даже в морозы и слякоть. И после каждой прогулки мыть полностью не приходится, что тоже несомненный плюс.

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс